Warning: Creating default object from empty value in /home/classro/public_html/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Stațiunea Whitepod – tabără high-tech în Alpii elvețieni « Class.ro – Publicatie online de lux si lifestyle, revista deluxe

Stațiunea Whitepod – tabără high-tech în Alpii elvețieni

Căutați ceva incitant, senzații tari specifice sezonului alb? Nimic mai ușor de găsit în stațiunea Whitepod, în Alpii elevețieni, unde vă așteaptă o tabără hi-tech unică în lume. Câștigătoare chiar și a unui premiu de excelență în turism, această stațiune de lux, ce constă din 15 unități de cazare originale în formă de iglu, este situată la altitudinea de 1.700 de metri, în vecinătatea satului Les Cerniers.

 

Iglu în Whitepod - priveliște nocturnă

Combinând metodele de trai tradiționale cu cele ultra-moderne, această tabără ecologică vă va încânta cu priveliștile amețetitoare asupra văilor Elveției albite de zăpadă. Cele 15 cupole geodezice albe, care de altfel arată ca locuințele tradiționale ale eschimoșilor, sunt încălzite eficient cu ajutorul unor sobe mici cu lemn foarte robuste, care pot face cu brio temperaturilor scăzute.

 

Interiorul unui iglu - stațiunea Whitepod

În fiecare iglu se pot caza peste 4 persoane și sunt decorate individual fiecare dintre ele. În interior veți descoperi paturi uriașe, king size, cu haine de pat din material organic, băi complet echipate cu dușuri, vase de toaletă și chiuvete legate direct la o sursă de apă particulară. Igluurile sunt ilumitate cu felinare.

 

Iglu din stațiunea „Whitepod”

Toate cele 15 igluuri sunt grupate de jur împrejurul unei cabane din lemn construite prin anul 1800, o clădire istorică aerată, uriașă, unde musafirii se pot așeza lângă foc, lua mesele și socializa. Serviciile spa se află la dispoziția musafirilor chiar și aici, care mai au acces la pârtii de schi cu o lungime totală de 7 km, deservite de 3 ascensoare – singurele sisteme motorizate existente acolo.

 

Stațiunea, ce prin construcție și-a propus să creeze, sau să re-creeze, o legătură bazată pe respect reciproc între om și natură, folosește energie regenerabilă. Musafirii pot practica aici toate sporturile de iarnă, de la schi la curse de sănii trase de câini.

Stațiunea Whitepod acoperită de zăpadă


Posturi similare:

  • Nici un post similar!