Superiahtul Regina din Skyfall este de vânzare
Superiahtul Regina

În Skyfall, ultimul episod al serialului de filme de aventură şi spionaj James Bond, actorul Daniel Craig şi noua divă Bond, Berenice Marlohe, au jucat câteva scene în Golful Fethiye, Turcia, la bordul uimitorului iaht „Regina”.

 

Măsurând 49,7 metri în lungime, Regina pune la dispoziţia musafirilor minunate spaţii exterioare pentru distracţii, relaxare şi cine în aer liber, mulţumită celor două mese cu 12 locuri de pe punte, situate la pupa şi la prora vasului. Punţile ordonate şi spaţioase sunt excelente locuri de promenadă, iar la pupa există un şezlong uriaş pentru plajă, ca şi numeroase şezlonguri individuale la prora.

 

Spaţiile interioare sunt decorate în stil clasic cu lemn de mahon şi suprafeţe albe lăcuite. Barul este în mod special de dimensiuni foarte mari, este plasat vis-á-vis de televizor şi canapelele încăpătoare, respectiv de o masă rotundă şi un pian Baby Grand Piano de culoare albă. Cabinele elegante, stilizate şi confortabile asigură cazare pentru 12 invitaţi, în trei cabine master minunate, două cabine cu paturi duble şi una cu două paturi.

Barul din sufragerie cu masa și pianul Baby Grand

Cabinele master sunt dotate cu dressing room individuale şi TV prin satelit şi sisteme audio şi DVD. Regina este de vânzare prin Fraser Yachts la preţul de 11 milioane de euro. De asemenea, regina poate fi închiriată prin N&J sau Pruva Yachts la suma de 50.000 de euro pe săptămână plus cheltuielile, via charterworld.

Masa în aer liber de la prora de 12 persoane

Berenice Marhole și Daniel Craig, secvență din Skyfall

Regina, vedere din aer


Posturi similare: