Vilă în stil „Belle Epoque” de pe Coasta de Azur, de vânzare la 33,5 milioane dolari

O extraordinară vilă, situată în Cap d’Ail pe Costa de Azur, a fost scoasă la vânzare la suma de 26,25 milioane de euro, sau 33,5 milioane dolari, de către divizia internațională imobiliară a Christie’s, ce este afiliată exclusiv pentru sudul Franței, numită Michaël Zingraf Real Estate.

 

Cap d’Ail, ce se întinde de-a lungul coastei franceze, la granița Principatului Monaco, are statutul de stațiune balneară din anul 1921, statut pe care l-a obținut mulțumită apei de mare de calitate foarte bună și a celor trei plaje magnifice din vecinătatea localității: Marquet, Mala și Pissarelles. Vila de lux scoasă recent la vânzare se află în imediata apropiere a plajei Mala.

 

Vila în stil „Belle Epoque” din Cap d'’Ail

Magnifica proprietate în stil Belle Epoque cuprinde 2 vile amplasate pe un teren de 7.800 metri pătrați, ce au un spațiu util de locuit de 586 metri pătrați, 12 dormitoare și o terasă de peste 135 de metri pătrați, cu o excelentă priveliște către mare. Casa principală are un dormitor uriaș cu acces direct la o baie, la un dressing și un birou. De asemene, vila are în plus șase dormitoare cu băi individuale, o cameră de zi mare cu ieșire pe o terasă orientată către mare și cu un bazin de înot orientat spre sud. Imobilul mai are o sufragerie mare ce are și aceasta acces la o terasă de 80 de metri pătrați, o bibliotecă cu șemineu și o bucătărie.

Vila din Cap d’Ail

Vila pentru oaspeți constă din trei dormitoare și două băi, cu anexe pentru personal și garaj pentru patru autoturisme. Cu cei trei kilometri ai săi de coastă, Cap d’Ail a fost reședință a multor personalități marcante, precum Prințul de Walles, țarevici, frații Lumiére, Greta Garbo și  a poetului Apollinaire.

Piscina vilei

Grădina vilei


Posturi similare: