Chopard vinde colecția Disney Princess în Harrods

Poveștile Disney continuă în magazinele Harrods din Londra. Cele mai reprezentative prințese ale Walt Disney au inspirat nu numai designeri celebri pentru a crea colecția de rochii de prințese de desene animate care azi împodobesc vitrinele maganizului Harrods, deja decorate pentru Crăciunul 2012. L-i s-a alăturat producătorul elvețian de ceasuri de lux și bijuterii, Chopard, care pentru anul acesta s-a pregătit de Sărbători cu o colecție unică de bijuterii ce sunt expuse în maganizul Chopard din incinta Harrods.

 

Inelul Albă ca Zăpada - Colecția „Disney Princess”

Cele mai cunoscute figuri de desene animate, precum Ariel, Cenușăreasa, Jasmine, Mulan, Pocahontas, Rapunzel, Frumoasa adormită, Albă ca Zăpada și Tiana au inspirat actul creațional al co-președintelui și directorului artistic al Chopard, pe Caroline Scheufele, care le-a transformat în bijuterii unicat una câte una.

Colierul Tiana - Colecția„Disney Princess”

„Am iubit întotdeauna lumea fanteziei și am onorat relația pe care Chopard o are cu industria filmului. Lumea Walt Disney a fost adeseori sursă de inspirație pentru o mare varietate de bijuterii Chopard și eu personal sunt foarte fericită că mi s-a oferit șansa să creez colecția de bijuterii denumită cu numele unor prințese faimoase. Cenușăreasa, Albă ca Zăpada, Rapunzel… și toate celelalte prințese au reprezentat o sursă excelentă de inspirație pentru mine, cu ajutorul cărora am dat naștere acestei elegante, și totuși jucăușe, colecții de bijuterii de calitate superioară – expresia perfectă a esteticii Chopard”, a declarat Caroline Scheufele.

 

Colecția „Disney Princess” a Chopard va fi expusă exclusiv la Harrods până în ianuarie 2013, când toate aceste bijuterii extraordinare vor fi vândute.

Mulan - Colecția Disney Princess


Posturi similare: