Warning: Creating default object from empty value in /home/classro/public_html/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Nava cu aburi American Queen în serviciu pe Mississippi « Class.ro – Publicatie online de lux si lifestyle, revista deluxe

Nava cu aburi American Queen în serviciu pe Mississippi

 

American Queen - nava cu aburi cu zbaturi pe spate de un roșu inconfundabil

Cel mai mare vapor cu aburi din toate timpurile, American Queen, uşor de identificat datorită zbaturilor sale de un roşu aprins, este gata să brazde din nou apele râului Mississippi. Deci, dacă aveţi posibilitatea nu rataţi şansa unică de a vă aventuri şi de a explora râurile americane la bordul acestui triumf al ingeniozităţii americane. Mulţumită exteriorului său dominat de coşurile de fum scobite şi a abundenţei ajururilor, American Queen arată de parcă chiar acum ar fi ieşit din era victoriană. Interiorul decorat cu numeroase obiecte de muzeu, piese de mobilier din lemn strălucitoare şi florile proaspete contribuie şi ele la redarea cât mai exactă a splendorii acelei perioade.

 

După falimentul companiei American Classical Voyages, firma-mamă a societăţii private Delta Queen Steamboat Co., care a construit vaporul American Queen, nava cu aburi a fost scoasă din serviciu în octombrie 2001. Din fericire, o altă firmă privată, The Great American Steamboat Co., a cumpărat nava Queen care acum este în stare deplină de funcţionare mulţumită renovărilor de 6 milioane de dolari. În timp ce călătoriile pe ape curgătoare au devenit foarte populare în toată lumea, prima navă cu aburi de pasageri din lume va continua să navigheze pe apele râurilor din Mississippi, Ohio şi Tennesse.

Salonul Principal - American Queen

American Queen, cu cele şase punţi albe în stil colonial, camere publice, cu dimensiuni şi destinaţii unice sunt extrem de potrivite pentru croaziere tematice. Există peste 25 de rute de croazieră tematice, precum cele cu teme muzicale: polka, anii ’50, anii ’60, muzică big band, cele legate de istoria Americii: Războiul Civil, moştenirea lăsată de Lincoln naţiunii americane, ori cele legate de evenimente politice: săptămâna Washington: alegerile din 2012, şi altele.

Citind în fereastră pe nava cu aburi reabilitată

Dacă eşti unul dintre cei 436 de pasageri, aceasta fiind capacitatea maximă a vaporului cu aburi cu zbaturi roşii pe spate, te poţi relaxa cu una dintre cărţile din colecţia lui Mark Twain din biblioteca navei, sau de cântecele sing-along ce se pot auzi din foaierul de pe puntea principală, ori să luaţi parte la unul dintre spectacolele extravagante din Salonul Principal, cea mai elegantă sală de spectacole plutitoare. Pe Queen există două zone destinate exclusiv femeilor sau bărbaţilor: femeile pot degusta un ceai aromatic, conversa cu vreo prietenă nouă, sau juca Bridge. Bărbaţii se pot retrage în Sala de Cărţi a Gentlemanilor, unde pot juca un jos strategic de poker.

American Queen - interior

Opulentul restaurant J.M. White Dining Saloon este piesa de greutate a vaporului, unde veţi servi mic-dejunuri, mese de prânz şi cine pregătite de faimosul bucătar-şef de origine americană, Regina Charboneau. Băuturile sunt deosebit de rafinate pe timpul călătoriilor, berea şi vinurile fiind servite mai ales la cină. Vasul mai are şi o sală de gimnastică – Athletic Club – şi un bazin de înot pentru cei care doresc să îşi menţină condiţia fizică prin exerciţii şi mişcare.

 

American Queen navighează pe râul Mississippi

Compania oferă, de asemenea, şi o cazare pentru o noapte, cu cină, la un hotel de lux, şi transbordări înainte sau după călătorie şi excursii – toate fiind incluse în bilet. American Queen poate efectua deja croaziere de 3 până la 10 zile, iar preţurile pornesc de la 1.995 dolari pe o persoană la oferta single, mergând până la 5.795 dolari pe persoană în apartament cu prispă, la o călătorie de 10 zile. Dacă faceţi până la sfârşitul anului rezervările pentru o călătorie în 2013, compania acordă un credit travel de 200 de dolari.


Posturi similare: