Warning: Creating default object from empty value in /home/classro/public_html/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
LVMH a lansat o broşură cu soiurile sale de vin şi băuturi spumoase « Class.ro – Publicatie online de lux si lifestyle, revista deluxe

LVMH a lansat o broşură cu soiurile sale de vin şi băuturi spumoase
Struguri copți, gata de cules

Brandul de lux Louis Vuittom Moët & Chandon, a cărui portofoliu de vinuri şi băuturi spumoase include nume precum Hennessy, Dom Pérignon, Veuve Clicquot şi Krug, a lansat de curând o broşură de dimensiuni reduse care oferă posibilitatea cititorilor ei să arunce o privire în culisele proprietăţii care produce vinurile şi băuturile spumoase renumite în întreaga lume.

 

Textul broşurii a fost redactat de Alain Stella, un scriitor de jurnale de călătorie, iar imaginile au fot fotografiate de Francis Hammond. Broşura de 280 de pagini cu copertă groasă din carton include o scurtă incursiune în istoria producătorilor de vin francezi cu viile amplasate pe colinele din preajma castelelor, cuprinde prezentări ale tradiţiilor celor mai extravaganţi şi mai consacraţi producători de vinuri şi băuturi spirtoase din lume.

 

Vinurile sunt însoţite de note ale unor enologi renumiţi, dar şi de reţete culinare ale unor maiştri bucătari francezi, printre care Yannick Alléno de la Michelin, bucătarul-şef al lanţului de hoteluri de lux „Le Meurice”, Paris, şi Pascal Tingaud de la Dom Pérignon.

 

Publicată de editura Flammarion, broşura este prezentă pe piaţa europeană din săptămâna 46 a.c. şi costă 55 de lire sterline. Lansarea în State este programată pe 5 februarie 2012, la preţul de 85 de dolari.

Broșura LVMH


Posturi similare: