95 de vile luxoase în stațiunea Kanuhura de cinci stele, Maldive, vă așteaptă
Spațiu pentru plajă la Kanuhura

Stațiunea de cinci stele Kanuhura, parte a grupului hotelier Sun Resort din Mauritius, este situată în atolul Lhaviyani, fiind a 14-a ca mărime zonă de agrement din Maldive. Înconjurată de albastrul azuriu al Oceanului Indian și de plaje nisipoase, stațiunea Kanuhura este un loc de refugiu foarte intim ce pune la dispoziția celor cazați aici toate facilitățile moderne și tot comfortul.

 

Stațiunea cuprinde 95 de vile luxoase, eșalonate în cinci categorii, serviciile oferite aici, ca și facilitățile puse la dispoziția clienților sunt de cinci stele. Toate vilele sunt plasate de-a lungul plajei nisipoase a insulei, având priveliști deschise spre plajele cu nisip alb și marea azurie. Fiecare dintre ele are o verandă privată cu priveliști minunate asupra oceanului și sunt dotate cu duș în aer liber, o cadă pentru baie semi-exterioară, aer condiționat, ventilator, televiziune prin satelit, conexiune la internet cu bandă largă, telefon cu linie internațională directă, seif, CD player și sistem audio, un minibar și detectoare de fum.

 

Musafirii se pot bucura din plin de aromele și gusturile preparatelor culinare din cele cinci restaurante câte se găsesc în stațiunea Kanuhura, cocktailurile sunt servite la apusul soarelui pe marginea bazinului de înot ori la umbra protectoare a barului. Aici veți descoperi și o întreagă serie de tratamente și o gamă cuprinzătoare de facilități ce sunt oferite musafirilor în încăperi a căror interior este îmbrăcat în lemn, precum spa, masaj, tratamente pentru corp, baie cu aburi, saună uscată, bazine cu tobogan și apă rece, jacuzzi, pentru doamne și pentru domni.

 

Stațiunea Kanuhura, Maldive - apus de soare

Acelora care doresc o vacanță activă în Maldive, hotelurile de aici pun la dispoziția amatorilor numeroase bazine pentru sporturi acvatice și activități de timp liber. Un bazin de înot uriaș cu apă proaspătă, teren de volei pe plajă, terenuri de tenis și camere destinate diferitelor jocuri de societate vă vor încânta cele câteva zile petrecute aici. Jocul de fotbal, biliardul și darts-ul, alături de terenul de squash cu aer condiționat sunt numai câteva dintre propunerile gazdelor de petrecere a timpului liber.

 

Dușul în aer liber și cadă semi-exterioară, intimă

Există peste 40 de locuri recomandate scafandrilor, între care două epave de vapoare, iar apele adânci stâncoase sunt la numai câteva minute depărtare, pentru scafandrii dependenți de adrenalină. Un centru de instruire pentru scafandri, „Sun Dive Centre”, atestat cu certificat PADI 5 Gold Palm, oferă începătorilor cursuri de inițiere de primă clasă și excursii unice în Maldive pentru scafandri experimentați.

 

Restaurant în Maldive - stațiunea Kanuhura

Și, în final, prețurile! Fiecare dintre cele 95 de vile poate fi ocupată tot timpul anului, la prețul minimalist de 470 euro, ce poate urca până la 2.814 euro per vilă per noapte, în funcție de sezon.

 

Vilele de lux, spațioase, aerisite, cu verandă proprie - Kanuhura
Stațiunea Kanuhura, Maldive - priveliște din elicopter


Posturi similare: