Vila lui Sharon Stone din Beverly Hills scoasă la vânzare pentru 7,5 milioane dolari

Vila lui Sharon Stone

Una dintre celebritățile de peste ocean cărora le place să cumpere case și să nu le folosească niciodată este vedeta din „Basic Instinct”, Sharon Stone. Faimoasa actriță a cumpărat vila în stil mediteranean în 2006 la suma de 11 milioane de dolari și acum dorește să o vândă pentru numai 7,5 milioane de dolari. Aceasta nu este singura proprietate imobiliară a lui Stone din Beverly Hills; ea mai deține încă un imobil pe care l-a cumpărat cu 3,2 milioane, în 1995.

 

Vila scoasă la vânzare și niciodată ocupată se află pe o proprietate retrasă din Beverly Glen, la numai două mile de incitantul Sunset Boulevard, la capătul unui drum de acces privat, pe un teren cu suprafața de aproape două hectare. Grădina din jurul vilei este brăzdată de cărări pavate, are poduri și cascade, pomi fructiferi – un spațiu rezervat meditației –, care în plus mai are o piscină și un teren de tenis cu pavilion pentru spectatori. De asemenea, parcarea poate adăposti lejer 14 automobile.

Sharon Stone - vila din Beverly Hills

Despre vila ce a fost construită în 1991 nu putem spune că abundă în mobilier din moment ce nu a fost niciodată locuită, dar ceea ce se găsește în încăperile înalte este atât de luxos încât îți fură ochii: o bucătărie cu toate dotările, o bibliotecă cu lambriuri din lemn și rafturi construite în pereți și o cameră de zi extra-spațioasă cu bar propriu. Imobilul principal are cinci dormitoare, dar mai există două dormitoare în casa de oaspeți, aflată alăturea, opt băi și o baie de serviciu. Casa de oaspeți este dotată cu o sală de gimnastică și o încăpere multi-media, cu toate utilitățile și aparatura de ultimă generație.

 

Nominalizată la Oscar și câștigătoare a unui premiu Emmy, cu rolul din pelicula „The Practice”, Sharon Stone încearcă să vândă vila încă din anul în care a cumpărat-o. La numai patru luni după ce a achiziționat-o, a scos-o la vânzare la profitabilul preț de 12,5 milioane de dolari. După doi ani, prețul de vânzare a fost micșorat de mai multe ori, iar ultimul stabilit în 2009, de 8,9 milioane de dolari, a fost micșorat din nou, la 7,5 milioane.

 

Joe Babajian, de la compania imobiliară Rodeo Reality, cu sediul în Beverly Hills, este agentul ei imobiliar.

Interior și exterior - vila lui Sharon


Posturi similare: