Cathay Pacific şi-a remodelat clasa business

Compania aeriană Cathay Pacific a prezentat recent noua clasă business, la aniversarea a 66 de ani de la înfiinţare. Remodelarea clasei business a durat doi ani și s-a realizat în conformitate cu cererile formulate în cadrul unui sondaj de opinie efectuat în rândul membrilor Clubului „Marco Polo”, din Hong Kong.

Cathay Pacific - clasa business

„Fotoliile noii noastre clase business au fost proiectate exact cum au cerut clienții noștri”, spunea John Slosar, director executiv al Cathay Pacific. El a mai afirmat că principala inovaţie a clasei business este noul fotoliu, mai lat decât precedentul cu circa 50 de cm şi mai înalt cu vreo 12 cm. De asemenea, pentru o intimitate mai mare a pasagerilor, compania a proiectat niște pereți despărțitori între care sunt închise fotoliile.

 

Alte îmbunătățiri au în vedere posibilitatea de ajustare a înclinării fotoliului, de până la 90 cm, în loc de 80 cm al precedentului model de fotoliu, controlată electronic din butoanele plasate pe marginea mesei de cocktail, și a suportului pentru picioare, ajustabil cu până la 150 cm, în locul celor 95 cm anteriori.

 

Noua tetieră este și ea mult mai ajustabilă, iar platoul de servit mâncarea a fost lărgit cu 37 cm. Suportul pentru mâini este mobil, pentru a ușura miscările pasagerilor în timpul zborului. În plus, fiecare fotoliu este dotat cu modul propriu de alimentare cu curent electric, pentru menţinerea aparatelor electrice la capacitate maximă de lucru, cu un conector multi-port cu USB, ca şi cu un conector iPhone, iPod sau iPad. Alte noutăți sunt monitoarele StudioCX ale sistemului de divertisment și monitorul digital de 12 inch.

 

De îmbunătăţirile noii clase business vor beneficia avioanele Cathay ce execută curse regionale, incluzând aici Boeing 777, A330, A300, via Haneda, Narita, Singapore, Osaka şi Jakarta. Avioanele de pe aceste rute vor fi dotate progresiv cu noile fotolii business class începând din ianuarie 2013, timp de un an. Compania concurentă, Dragonair, va avea și ea o clasă business, însă nu există deocamdată fixat un termen limită.

Cathay Pacific - spațiu generos pentru pasagerii de la clasa business


Posturi similare: