Inish Turk Beg, insulă privată de lângă coasta Irlandei, se vinde cu 2,85 milioane lire sterline

Debarcader pe insula Inish Turk Beg

Nadim Sadek, un om de afaceri egipteano-irlandez, are niște probleme financiare, motiv pentru care a scos la vânzare insula sa privată, Inish Turk Beg, situată lângă coasta de vest a Irlandei, la prețul de numai 2,85 milioane de lire sterline, adică la jumate prețul cu care a transformat-o în paradisul său personal.

 

Inish Turk Beg, una dintre mai mari insule din Golful Clew, și cea mai înaltă, oferă priveliști spectaculoase din orice punct al său. Această insulă de peste 263.000 de metri pătrați deține imobile de lux, alte 4 proprietăți mai mici, grajduri și are acces facil la continent. De asemenea, vila principală posedă acareturi spectaculoase ca bazin de înot, sală de sport, un teren de sport în pantă cu nocturnă, două docuri, salon de dans, cinema, o sală de jocuri mecanice și pistă de aterizare pentru elicoptere.

Insula Inish Turk Beg

Vila are șapte camere și, alături de celelalte 4 proprietăți mai mici, poate oferi cazare de lux pentru 30 de persoane. Potrivit publicației Irish Central, clădirea centrală, cunoscută sub numele de „Casa insulară”, a obținut în 2005 premiul Red Dot Design Award, pentru designul său unic și captivant și este de departe atracția principală a insulei caracterizată de proprietarul ei ca fiind cel mai atractiv loc de trai din Irlanda.

 

Interior al vilei de pe insulă

Harriet Grant, agent al Agenției Imobiliare „Knight Frank” susține că „Inish Turk Beg este o proprietate pe viață, unică în Irlanda și probabil între toate insulele britanice”. „Este o insulă accesibilă, situată în Atlantic și foarte protejată. Insula în sine are pe teritoriul ei numeroase locuri de refugiu naturale. A fost o investiție extraordinară de la care nu s-a făcut rabat la bani. Electricitatea și apa potabilă sunt furnizate direct de pe continent și are acces la banda largă de comunicații”, a mai spus ea.

Inish Turk Beg - cameră de zi

 

 

Inish Turk Beg - bucătăria și o parte din sufragerie
Piscina vilei de pe insula Inish Turk Beg
Inish Turk Beg - mansarda


Posturi similare: