22 de zile în jurul lumii cu un jet privat – vacanță estivală de vis
Private jet

La sfârșitul secolului 19, Jules Verne își imagina ceva imposibil la vremea aceea – o călătorie în jurul lumii în 80 de zile. În 2012 este mult mai simplu și mai confortabil, cu destinații exacte și cu mijloace de transport luxoase, să faci acest turneu datorită parteneriatului încheiat între lanțul hotelier „Four Seasons Hotels and Resortsși turoperatorul „TCS & Starquest Expeditions”, care organizează cu precădere călătorii aeriene cu avioane cu reacție. Din cooperarea lor a rezultat un turneu exclusivist de 22 de zile în jurul lumii cu un jet privat.

 

Turneul a primit numele de „Four Seasons Around the World Tour” și include călătorii pe un avion jet configurat pentru pasageri VIP, în grupuri restrânse de turiști, cu zece opriri în cele mai frumoase destinații din lume și cazare exclusivă în hotelurile „Four Seasons”.

 

În timpul celor 22 de zile de călătorii, veți avea ocazia să vizitați: Los Angelesul, Kona, Hawaii (Stațiunea „Hualalai”), Bora Bora, Polinesia Franceză (Stațiunea „Bora Bora”), Sydney și Ayers Rock, Australia (Hotel „Sydney”), Bali, Indonesia, Chiang Mai, Thailanda, Taj Mahal și Mumbai, India (Hotel „Mumbai”), Piramidele și Sfinxul din Egipt (Hotel„ Cairo”) și Londra (Hotel „London”).

Bar în aer liber - Hawaii

Pe tot parcursul turneului, călătorii se vor putea bucura de zborul într-un avion cu reacție privat, un Boeing 757 modificat pentru a transporta numai 78 de pasageri (în mod normal, capacitatea lui Boeing 757 este de 189 de pasageri), toți la clasa I, cu un bucătar șef la dispoziția lor, cu ușier și chiar cu un medic privat.

Ayers Rock -loc de pelerinaj pentru turiști și de adorație pentru aborigeni

Pe lângă aceste aspecte mai trebuie să adăugăm și faptul că în timpul călătoriilor VIP, organizatorii se mândresc cu faptul că experianța este unică, personală, iar serviciile precum informațiile furnizate de ghid profesionist, mese excepționale – all gourmet, transbordările, comoditatea avioanelor private și aeroporturile de dimensiuni mici sunt de neegalat, excepționale.

 

Taj Mahal - simbolul al dragostei supreme

Turneul „În jurul lumii cu Four Seasons cu jet privat”, cum mai este denumit, va avea loc între 30 septembrie și 21 octombrie 2012, sau 29 octombrie – 19 noiembrie 2012, în funcție de rezervări, care se pot face la prețul de 66.950 de dolari pentru o pereche.

Sfinxul și piramidele - Egipt


Posturi similare: