Noul Samsung ES9000 – cel mai inteligent televizor din lume

Televizorul inteligent Samsung ES9000 75-inch

Samsung a lansat recent în Coreea de Sud televizorul OLED ES9000, cu ecran de 75 inch, sau 189 cm, a cărui preț de achiziție se ridică la aproape 17.500 dolari. Este cel mai mare televizor super-OLED din lume și are grosimea de numai 7,9 milimetri, iar procesorul său Dual-Core, de 1 GHz, permite rularea simultană a mai multor aplicații specifice televizoarelor inteligente.

 

Una dintre cele mai importante caracteristici ale lui Samsung ES9000 este, conform producătorului coreean, așa-numitul „Ecran «Diamant Negru»”, despre care compania susține că îmbunătățește claritatea imaginii, contrastul și strălucirea ei.

 

„ES9000 este cel mai mare televizor super-OLED din lume a cărui ecran va fi fabricat dintr-un singur panou de sticlă și care este capabil de imagini de calitate extra-clare, cu ajutorul caracteristicilor de strălucire și a aplicației „true-to-life”, neegalate până în acest moment, atât în 2D, cât și în 3D”, susține Samsung într-o declarație de presă.

 

„În comparație cu cele mai avansate televizoare LED, oferă un raport infinit a contrastului și culori de o acuratețe aproape de perfecțiune, toate acestea cu ajutorul numeroaselor inovații tehnologice cu care este dotat acest model”, au mai declarat cei de la Samsung.

 

ES9000 mai este dotat cu programe de control al vocii, de recunoaștere a feței, ca și de o interfață cu ajutorul căreia televizorul este capabil să recunoască intuitiv gesturile efectuate de utilizator.


Posturi similare: