Vila Albatros din Cancun, Mexic – destinație de lux, experiența unică în viață
Vila Albatros - interior

Dacă visați o vacanță pe plaje cu nisip alb și întinderi de apă cristalină, de culoarea turcoazului, specifice țărmului mexican dinspre Caraibe, și destinații de lux numai pentru dvs., familie și prieteni, ar trebui să luați serios în considerare Vila Albatros, un hotel de lux situat în Cancun. Acesta este localizat în inima rivierei maiașe și vă oferă tot ceea ce ați visat vreodată când v-ați imaginat o vacanță de neuitat.  Hotelul se află la câțiva pași de câteva restaurante de cinci stele și super-malluri, iar ca să fie și mai accesibil turiștilor, este situat la numai 30 de kilometri de aeroport.

 

Vila Albatros poate oferi cazare pentru 14 persoane adulte, sau 12 adulți și patru copii, în cele cinci camere orientate către ocean și în singurul apartament super-dotat, cu grădină. Spațiul util locuibil, de 1.100 metri pătraţi, este în așa fel amenajat, încât să vă simțiți ca acasă, având în plus traiul de lux din Mexic. Două fântâni remarcabile în stil colonial, cu trei nivele, arcuite și înalte cât încăperea, ce sunt situate în camera de zi, vă vor da cu siguranță o senzație specială, unică. Această încăpere și terasele Hotelului „Vila Albatros” sunt echipate cu sistem de sunet stereo Bose.

 

Vila Albatros - vedere de ansamblu

Apartamentul principal este situat la etajul superior și este dotat cu un pat king-size, baie din marmură cu jacuzzi, o cameră-garderobă, mobilier de lux și balcoane private cu priveliștea către Marea Caraibelor. La parter veți descoperi două dormitoare orientate către mare, cu paturi extra-largi, băi din marmură, bucătărie comună, camere-garderobă și separeuri private în grădină. Aceste două dormitoare au acces direct la grădină, plajă și piscină.

 

Dormitor la Vila Albatros

Etajul întâi este ocupat de către o cameră de lux orientată către ocean, cu balcon privat, baie din marmură, cameră-garderobă și cu bolte din cărămidă până la tavan. La etajul al doilea se găsește un dormitor premium orientat către mare, care este dotat cu două paturi de mărime medie, terasă particulară orientată către mare, mobilă de lux și băi private.

 

Vila Albatros - vedere către plajă

Apartamentul de lux este orientat către grădină și are intrarea lui individuală. Este echipat cu o bucătărie completă, dormitor cu un pat king-size, sofa, cameră de zi, sufragerie, cameră-garderobă și, desigur, o baie spațioasă.

 

Vila Albatros este una dintre cele mai somptuoase destinații de cazare din Cancun. O noapte petrecută aici costă între 1.650 și 3.500 de dolari, în funcție de opțiunea de cazare pentru care vă veți decide.

Terasa vilei Albatros


Posturi similare: