Angelina Jolie își va lansa colecția de bijuterii în Franța
Angelina Jolie, poartă la urechi o pereche de cercei de smarald

Noua colecție de bijuterii, denumită „The Style of Jolie”, rezultat al colaborării dintre Angelina Jolie și Robert Procop, va fi lansat în iulie, în sudul Franței, după două luni de campanie de publicitate. Ideea unei linii de bijuterii din smaralde și citrine (cuarț, ametist – n.a.) montate în aur, care să aibe prețul de pornire stabilit la 4.000 de dolari, este din 2010, an în care bijutierul din Beverly Hills a format echipă cu Angelina tocmai cu scopul de a lansa o asemenea colecție.

 

„Noi concepem piese pe care ea le va purta, pe care ea le adoră cu adevărat”, a declarat Procop pentru New York Times. „Apoi, vom vinde aceste piese, iar sumele încasate le vom dona în totalitate în scopuri caritabile”, a mai spus bijutierul.

 

 

 

 

Procop are o istorie destul de lungă alături de cuplul Angelina Jolie, Brad Pitt, care a început în 2010 când a întâlnit-o prima dată pe Angelina. El a ajutat-o pe Jolie să pregătească cadourile de Crăciun pentru Pitt, și împreună cu Brad a conceput inelul de logodnă de 1 milion de dolari pentru Angelina.

Bijuterii din colecția „The Style of Jolie”

Anul trecut, în luna aprilie, Angelina a făcut publică colaborarea cu Procop cu ocazia unui vernisaj de la Galeria Julien, din Beverly Hills. În iulie, în Franța, expoziția va fi completată cu bijuterii neetalate încă. „Este acel loc în care toată lumea adoră să își petreacă vacanța de vară”, a explicat Robert decizia de a expune bijuteriile în Franța.

 

Brățară din colecția semnată Robert Procop și Angelina Jolie

O întreagă gamă de lănțișoare, cercei și brățări purtate de actriță la diferite premiere de film va fi expusă la Hotel Grand în Cap Ferrat și la prestigiosul Hotel de Paris din Monaco, între 15 iulie și 15 august. Robert Procop intenționează să lanseze în septembrie colecția de bijuterii în ediție limitată a Angelinei în magazine select în state precum SUA, Rusia, China și Turcia. Toate sumele încasate din vânzarea bijuteriilor vor fi donate unui ONG, „Education Partnership for Children of Conflict”, administrat de Angelina Jolie.

„Style Of Jolie” - lănțișor din smaralde


Posturi similare: