Cvartetul Il Divo va concerta la Bucureşti

Celebrul cvartet Il Divo, format din tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin, tenorul elveţian Urs Bühler şi cântăreţul de muzică pop francez Sébastien Izambard, va concerta la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, pe 23 septembrie. Membrii cvartetului, care au susţinut concerte pe toate teritoriile lumii şi au avut onoarea de a cânta în cinstea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, vor sosi la Bucureşti în cadrul turneului mondial din acest an.

 

În afară de carisma interpreţilor, publicul va avea parte de muzică la cel mai înalt nivel interpretativ. La concertele Il Divo, emoţiile se succed, bucuria muzicii uneşte masele de oameni. Il Divo este un proiect muzical creat de cunoscutul om de televiziune britanic Simon Cowell (“Pop Idol”, “The X Factor”, “Britain’s Got Talent” şi “American Idol”), care a văzut în cei patru protagonişti talentul în stare pură. Trupa formată din artişti de naţionalităţi diverse, cu tonalităţi diferite, cucereşte lumea pas cu pas, oferind cele mai frumoase cântece ale lumii, în interpretări de neuitat. Amestecul de naţionalităţi şi varietatea genurilor muzicale abordate fac din Il Divo un proiect inedit la nivel mondial. Stilul în care se încadrează trupa este cunoscut sub denumirea de operatic pop. Din perspectiva Il Divo, succesul acestui stil se măsoară prin cele peste 26 de milioane de albume vândute în toată lumea.

 

Il Divo s-a format în 2004, iar succesul a venit imediat după lansarea primului album, “Il Divo”. A urmat “Ancora”, în 2005, şi apoi, în acelaşi an, o colecţie de piese de sărbători, “The Christmas Collection”. Anul următor este un reper important în cariera celor patru muzicieni. Il Divo a concertat în deschiderea unei serii de 20 de concerte susţinute de Barbara Streisand. Având avantajul de a cânta în patru limbi străine (engleză, franceză, germană şi italiană), Il Divo a reprezentat alegerea ideală pentru interpretarea imnului Cupei Mondiale la Fotbal din 2006, din Germania. Piesa se numeşte “Time Of Our Lives” şi a fost interpretată împreună cu Toni Braxton.


Posturi similare: