Chopard aniversează a 65-a ediție a Festivalului de Film de Cannes cu o colecție unică de coliere

Festivalul de Film de la Cannes se desfăşoară între 16 – 27 mai, iar pentru a celebra cea de 15-a ediție la care a fost sponsor oficial al evenimentului, Casa de bijuterii de lux Chopard s-a gândit  că noua ei colecție, numită sugestiv „Red Carpet Collection 2012”, va fi cu adevărat memorabilă, cu design-uri inspirate din creațiile vechi dar titrate, clasice, colorate și extravagante ce au apărut în pelicule hollywoodiene.

 

Bijuteriile de calitate și execuție ireproșabilă, ce fac parte din coleția  „Red Carpet Collection 2012” cuprind o gamă inegalabilă de coliere din diamant, incluzând aici și unul cu motive florale în care sunt incrustate peste 1.100 diamante, safire roz și rubine, dar și un inel în formă de măr.

 

Concepute pentru a fi purtate la Cannes, culorile deosebite sunt caracteristica acestei colecții unice, spectacolul de lumini fiind asigurat de rubinele, smaraldele, safirele padparadsch roz-portocalii, tanzanitele, diamantele și alte pietre prețioase. Potrivit co-președintelui și directorului de creație a Chopard, Caroline Scheufele, diamantele sunt „un aliat indispensabil al femeilor de pe covorul roșu” și a ei „nestemată favorită”.

 

Bijuteriile extravagante expuse în timpul festivalului sunt întotdeauna punctele de atracție ale celor preocupați de modă, care vor avea în vedere, atât stilul gazdelor la evenimentul din acest an, ca Diane Kruger, membră a juriului, sau Bérénice Bejo, maistru de ceremonii la această ediție, cât și a vedetelor de cinema care de regulă se folosesc de această oportunitate pentru a-și expune cu grație toaletele.


Posturi similare: