Lista Victoria’s Secret cu cele mai sexi celebrități nu mai este secretă

Ashley Benson - cel mai sexi păr

 

 

Casa de lux „Victoria’s Secret” a făcut recent publică lista numită „The 2012 What is Sexy?”, ce conține numele a numeroase staruri de cinema și divertisment.

 

Victoria’s Secret, producător de marcă de lenjerie intimă de lux, a dezvăluit numele aflate pe lista din 2012 What Is Sexy?, listă ce cuprinde cele mai senzuale celebrități ale anului. De la Ashley Benson la Elizabeth Olsen și Beyoncé Knowles, documentul cuprinde numele celor mai „fierbinți” vedete din industria de divertisment.

 

 

 

 

 

Charlize Theron - cea mai sexi actriță

În topul listei, în postura de cea mai sexi actriță se află actrița Charlize Theron, cunoscută pentru rolurile jucate în filme precum „The Devil’s Advocate” și „Mighty Joe Young”. Noua mămică Beyoncé Knowles figurează în listă cu titulatura de cea mai sexi mamă a anului 2012. La cei 30 de ani ai săi, Beyoncé a născut în ianuarie 2012 primul său copil, Blue Ivy Carter. Vedeta RnB a primit la începutul anului și titlul de cea mai frumoasă femeie din partea revistei „People”. Publicația, care întocmește lista proprie cu cele mai frumoase staruri, i-a oferit în 2012 lui Beyoncé coroana pe care anul trecut a primit-o Jennifer Lopez.

 

Beyoncé Knowles - cea mai sexi mamă

 

„Mă simt mai frumoasă ca niciodată până acum, fiindcă am născut”,  a afirmat Beyoncé imediat după ce a născut-o pe Blue Ivy. „Nu m-am simțiti niciodată atât de legată de ceva, niciodată nu am simțit până acum că am un scop în această viață”, a mai spus ea.

 

Jessica Chastain - cel mai sexi zâmbet

 

În documentul Victoria’s Secret mai figurează nume ca Elizabeth Olsen, actrița Jessica Chastain, cu cel mai sexi zâmbet, și Diane Kruger, ca cel mai sexi import internațional.

 

 

Stacy Keibler - cele mai sexi picioare

Acesta este cel șaptelea top anual întocmit de casa de lux, scopul clasamentului fiind de a numi cele mai „fierbinți” celebrități din industria de divertisment. Pentru a celebra evenimentul lansării listei, Erin Heatherton, Doutzen Kroes și Lindsay Ellingson îngerii Victoria’s Secret, cum sunt numite modelele casei de lux, au fost gazdele unei petrecerii exlcusiviste, VIP, ce a avut loc pe 9 mai la Los Angeles.

 

 

Blake Lively - cel mai sexi stil estival

În plus, inspirată de lista „2012 What Is Sexy?”, Victoria’s Secret a ajustat colecțiile de lenjerie, costume de baie, de cosmetice, îmbrăcămintea și accesoriile pentru îmbrăcăminte, astfel încât fanii să primească cel mai sexi look pentru vara ce se apropie cu pași repezi.

 

Diane Kruger - cel mai sexi import internațional

Colecția de vară cuprinde noul sutien VS Knockout bra, cu cupe înălțate ce dau un aspect atrăgător pieptului fără să fie nevoie de elasticul de prindere. În completarea imaginii estivale Knockout, Victoria’s Secret a prezentat și un parfum nou, Bombshell The Summer Edition.

 

Jennifer Lawrence -cei mai sexi ochi

 

 

Pretty Little Liars - cea mai sexi distribuție TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Posturi similare: