Jennifer Lopez a purtat o rochie Maria Lucia Hohan la o premieră

Jennifer Lopez a fost strălucitoare în rochia creatoarei de modă de origine română Maria Lucia Hohan, cântăreața fiind invitată la premiera “What To Expect When You’re Expecting”, ce a avut loc luni, 14 mai, la Teatrul Grauman’s Chinese din Hollywood. Cântăreața de 42 de ani, care a purtat pe lângă rochia româncei ca accesorii bijuterii marca Jacqueline Nerguizian și pantofi Sergio Rossi, s-a alăturat lumii selecte din sală fiind ținută de braț de dansatorul Casper Smart.

 

Rodrigo Santoro, partenerul lui JLo într-un film, a dezvăluit participanților din sală cum se poate munci alături de cântăreață: “Este incredibil de talentată și are un talent natural pentru comedie. Este nostimă și mă face să mă simt confortabil în pielea mea”.

 

Nu este pentru prima oară când vedetele de peste ocean, actrițe și cântărețe, se prezintă la evenimente oficiale îmbrăcate cu rochii ale creatoarei de modă românce. De fapt, consacrarea creatoarei ca artistă a venit odată cu decernarea premiilor Oscar, așa cum vă spuneam într-un articol precedent.

 


Posturi similare: