Ediţia limitată a Dartz Prombron – Gold Aladeen Edition – a câştigat admiraţia actriţei Pamela Anderson

SUV-ul în ediţie limitată a primit acceptul Pamelei Anderson

Al patrulea film al actorului Sascha Baron Cohen, „Dictatorul” (The Dictator – n.a.) va avea premiera pe 16 mai. În acest film, Sascha Baron Cohen interpretează rolul Admiralului General Aladeen, dictatorul unui stat fictiv din Orientul Mijlociu care conduce un SUV blindat placat cu aur construit de producătorul lituanian de camioane, Dartz. În cinstea filmului, compania Dartz a hotărât să scoată pe piaţă un camion de luptă numit Gold Aladeen Edition, care costă nu mai puţin de 750.000 de dolari, modelul fiind inspirat de automobilul condus de Cohen în rolul dictatorului imaginar.

 

Ceea ce face şi mai siropoasă toată povestea este că SUV-ul a câştigat admiraţia celebrei actriţe Pamela Anderson, aflată la Monaco la finele lunii aprilie. Anderson a participat se pare la „Top Marques” Monaco, un salon auto dedicat celor mai extravagante şi scumpe maşini din lume.

 

Gama de supermaşini Gold Aladeen Edition se va produce în ediţia limitată de numai 10 unităţi, iar preţul de achiziţie este situat între 500.000 şi 750.000 de dolari, în funţie de echipamentul solicitat de viitorii proprietari şi de dotările opţionale incluse. Maşina este echipată din fabrică cu parbriz de 3” ionizat, antiglonţ şi rezistent la explozibili.

 

Dartz Prombron - ediţia Gold Aladeen

Vehiculele marca Dartz Motorz PROMBRON sunt cele mai scumpe maşini blindate din lume, cele mai rapide şi mai manevrabile SUV-uri 4×4 de lux dintre toate mărcile existente la ora actuală pe mapamond. Au puterea unor supermaşini şi tehnologia unor nave spaţiale, ce asigură protecţie unică pentru nivelele B2 până la B7+. Cu alte cuvinte, ocupanţii vor fi în siguranţă atunci când maşina va fi lovită de materiale explozibile şi gloanţe de până la calibrul 50.

 

Fiecare unitate este asamblată manual, cu atenţie deosebită pentru detalii, ceea ce se poate vedea din precizia cu care este fixată tapiţeria din piele şi decoraţiunile de lemn din interiorul habitaclului. Maşina emană forţă din toate încheieturile şi este destinată acelor persoane care doresc să transmită un mesaj clar de extravaganţă.

Dartz - automobilul dictatorilor


Posturi similare: