Jacob & Co. a lansat butoni de manșetă de 4,2 milioane de dolari

Pentru majoritatea reprezentantelor sexului frumos, bijuteriile scumpe cu nestemate tăiate cu grijă artistică sunt bani cheltuiți cu folos. Diamantele, smaraldele și rubinele, în combinații cu platina sau aurul, sunt motive suficient de tari pentru a le provoca tremurături la genunchi. Însă, piața de accesorii vestimentare pentru bărbați este mult mai performantă decât piața destinată damelor, susține Bain & Co. într-un studiu realizat în piețele de lux din întreaga lume. Pe lângă ceasuri și ghiuluri, butonii de manșetă sunt un mod realist și elegant de accesorizare pentru bărbați. Dacă banii nu sunt o opțiune, atunci acești butoni din diamante galbene creați de Jacob & Co. ar putea fi cadoul perfect, ultimul strigăt în materie de lux, fiindcă sunt cei mai scumpi din lume.

Jacob & Co. - cei mai scumpi butoni din lume

Jacob & Co. crează bijuterii de lux pentru femei și bărbați de peste 25 de ani. Clasa și eleganța  sunt temele principale ale tuturor produselor ce sunt destinate, deopotrivă, celor bogați și celor faimoși. Butonii cu diamante galbene, considerați a fi cei mai scumpi din lume, sunt creați cu atenție pentru detaliu, o trăsătură caracteristică a acestei categorii de bijuterii. Butonii au fost atent sculptați în aur alb de 18 carate și plombați apoi cu diamante galbene de dimensiuni mari și cu diamante de culoare albă de dimensiuni mai reduse, de 20,03 și 10,76 carate. Brațul din spate al butonilor este realizat tot din diamante.

 

O pereche din aceste frumuseți încântătoare se pot achiziționa cu 4,2 milioane de dolari, un preț mare chiar și pentru cei cu standarde ridicate. Însă compania Jacob & Co. s-a specializat în produse foarte scumpe, rare, chiar unicate, când a scos pe piață un inel de nuntă cu design asemănător ca butonii cu diamante galbene, cel oferit de actorul Brad Pitt logodnicei sale, Angelina Jolie. Inelul are un diamant mare pătrat în centru și este ornat de jur-împrejur cu diamante de dimensiuni mai mici. Inelul a costat 530.000 de dolari.

 

Jacob & Co. este un nume celebru în rândul vedetelor cu stil propriu extravagant, precum David Beckham, sau Kanye West. Compania a vândut bijuterii și cântăreței Alicia Keys, dar și actorului Tom Cruise, ca să îi amintim numai pe cei mai cunoscuți.

Butonii Jacob & Co. sunt ornați cu diamante galbene


Posturi similare: