Vertu a lansat seria de telefoane Constellation Candy
Vertu - seria Constellation Candy

Despre noua serie de telefoane mobile de lux marca Vertu, numită Constellation Candy, se poate spune că este foarte colorată şi îşi trage vitalitatea din energiile regenerative ale primăverii, fiindcă sunt ornate în nuanţe strălucitoare de verzui de mentă, roşu de zmeură şi portocaliu de mandarine.

 

Aceste telefoane inteligente combină farmecul cu funcţionalitatea, fiecare unitate fiind decorată şi cu pietre preţioase de 0,34 carate în culori ce se asortează cu ornamentul din piele de aligator. Combinaţia de culori este de-a dreptul încântătoare.

 

Pe de altă parte, Vertu a lansat şi în octombrie 2011 un model smartphone mult mai sobru decât cele din seria mai sus menţionată, modelul fiind numit Constellation T. Acesta este primul telefon digital touchscreen al Vertu, brandul de lux al companiei Nokia.

 

Constellation T are în componenţă numai materiale de excepţie, incluzând aici safire, diamante şi alte metale preţioase şi bijuterii. Totuşi, principala atracţie a modelului este ecranul digital, touchscreen, de 3.5 inci qHD AMOLED. Cunoscătorii brandului ştiu că ecranul este foarte uşor de folosit şi foarte performant.

 

Vertu - Constellation T

Constellation T este dotat şi cu o cameră foto de 8 megapixeli cu bliţ cu LED dual, radio HSPA şi memorie de 32 GB. Telefonul funcţionează cu o versiune nespecificată a programului Symbian.

 

Telefonul de lux mai are un receptor GPS cu asistenţă A-GPS, Bluetooth în versiunea 3.0 şi conectivitate Wi-Fi. Telefonul este foarte apreciat, însă despre preţ nu spunem decât că trebuie să puneţi bănişori la ciorap ca să îl achiziţionaţi.


Posturi similare: