Cei mai luxoşi ochelarii de soare costă 25.000 de dolari

Vorbim despre lux dus la extreme şi avere lucie când vorbim despre cea mai scumpă pereche de ochelari din lume, cunoscută generic sub numele de Ultra Goliath 2, ediţia diamond. Ochelarii au reuşit o unificare în stil creativ a două mari companii creatoare de modă: Ifandco şi Vintage Frames Company.

Ochelarii de soare Ultra Goliath 2, ediţia Diamond

De fapt este vorba despre o unificare dusă la perfecţie, în care echipa Ifandco a luat drept model puţin populara ramă de ochelari de soare Ultra Goliath 2, creată de compania Vintage Frames Company, şi a remodelat-o folosind diamante de calitate VS şi aur în densităţi enorme. Cu cele peste 2.000 de diamante rotunde ce cântăresc 15 carate, montate în rama din aur de 65 de grame, acest model de ochelari de soare este de departe cea mai luxoasă pereche creată în toate timpurile.

 

Ochelarii de soare Ultra Goliath 2, ediţia diamond, a Ifandco şi Vintage Frames Company, nu vor fi foarte ieftini, cu toată aura de stil de jazz care îi înconjoară.  Însă, deşi valorează 25.000 de dolari, îi pot vedea cu uşurinţă într-un clip pe nasul unui interpret de rap.


Posturi similare: