Trupa Lord of the Dance revine la Bucureşti

Trupa de dans irlandeză Lord of the Dance revine la Bucureşti, cu un nou spectacol, care va avea loc pe 13 octombrie, la Sala Palatului, informează Mediafax. Irlandezii au răspuns din nou invitaţiei companiei Project Events şi îi vor încânta şi în acest an pe bucureşteni. Trupa a mai fost în România, ultimele două turnee, din 2010 şi 2011, fiind organizate tot de Project Events.

 

În fiecare an, trupa Lord Of The Dance se reinventează, astfel că spectacolul de anul acesta va fi unul nou şi special. Spectacolele Lord of the Dance prezintă folclorul irlandez, magia luptei dintre bine şi rău, toate transmise publicului in limbajul universal al dansului. Creatorul acestui spectacol este dansatorul şi coregraful Michael Flatley. Acesta deţine titlul de cel mai rapid dansator de step, cu 35 de paşi pe secundă. El a stabilit şi recordul Guinness pentru cele mai rapide picioare din lume, dar şi titlul de cel mai bine plătit dansator.

 

Pe lângă faptul că este dansator, coregraf, regizor, producător, scriitor, flautist şi prezentator TV, Michael Flatley este şi campion la box. În 1975, el a câştigat The Chicago Golden Gloves Championship. A creat şi produs show-uri precum “Lord Of The Dance”, “Riverdance”, “Feet Of Flames” şi “Celtic Tiger”.

 

 


Posturi similare: