Dior a alansat un telefon digital

Compania de lux Christian Dior a lansat un model de telefon compact, digital, de lux, cu performanţe ridicate, care la cei 103,1×50,3×12,8 milimetri ai săi este o veritabilă operă de artă. Toate cele 99 de piese din componenţa lui sunt asamblate manual într-un atelier din Franţa, fiind utilizate cele mai precise instrumente şi cele mai rafinate materiale: cristale de safir, oţel inoxidabil, aur, diamante, sidef. Preţul de achiziţie a telefonului Dior Phone Touch este de 5.600 de dolari.

 

 

Telefon digital Dior

 

 

Telefonul inteligent Dior Phone Touch, compact, elegant şi luxos, este în acelaşi timp foarte performant, uşor, manevrabil, şi are dimensiunea perfectă pentru a putea fi strecurat cu uşurinţă în cel mai mic buzunar, o adevărată operă de artă ce reflectă spitirul Casei de Lux Christian Dior.

 

„Am dorit să fiu arhitect”, a declarat Dior. Prin creaţiile sale „New Look”, pentru siluete perfecte, mijlocul ultimului secol a fost dominat şi revolţionat de creaţiile de modă Dior, ce au dat o conotaţie nouă, şi neînţeleasă până atunci, eleganţei. Intuiţia şi inspiraţia de arhitect i-au fost testate din nou.

 

Odată cu crearea noului Dior Phone Touch implementarea tehnologiei DNA a intrat în era modernismului. Telefonul, caracterizat ca fiind un telefon elegant, multistratificat, cu design inteligent, cântăreşte numai 137 de grame, iar printre caracteristici mai găsim: ecran LCD multi-trouch de 3,2 inci, cu 16 milioane de culori, 854 x 480 pixeli, frecvenţă Quad, 3G+, Wifi, Bluetooth® 2.1 stereo, GPS, Google Maps™, Real time, Facebook, Twitter, MP3 player, sistem de redare a sunetului Dolby Mobile, cameră video, aparat fotu Auto Focus 5MP cu stabilizator de imagine, baterie Li-Ion de 900 mAh, timpul stanby este de 12 zile, durata convorbirii cu bateria încărcată este de 3,45 ore, listă de contacte cu 1000 căsuţe şi cartelă Micro SD de 8 GB.

 

Dior Phone Touche este dipsponibil în trei variante: Sapphire în trei culori: negru, alb, albastru, iar preţul de achiziţie este de 5.600 de dolari, Gold, disponibil în culorile de culori negru cu aur şi roşu cu aur, care costă 7.100 dolari, respectiv Jewellery, care are mai multe versiuni şi costă între 12.000 şi 20.000 de dolari, în funcţie de accesorizare şi dotări.

 

Telefonul Dior - prezentare şi publicitate


Posturi similare: