Goldgenie lansează noua colecţie de iPad placat cu aur şi platină

Are ceva noul iPad de îşi doreşte toată lumea să cumpere unul. Dar dacă vă doriţi ceva deosebit, atunci luaţi în considerare o versiune înnobilată. Dacă nu sunteţi interesaţi de versiunile comune, Goldgenie vă oferă varianta placării cu aur, aur roşu şi platină. Pentru cei înclinaţi mai mult spre tehnică, noul iPad (sau iPad3) dispune de un display Retina de mare rezoluţie şi o cameră foto iSight de 5 megapixeli.

 

iPad3 placat cu aur şi platină

Aparatul mai este dotat cu WiFi, în versiunea +4G,  are garanţie de 12 luni, conector Dock pentru cablu USB, un adaptor de curent USB de 10W, dispozitiv de ejectare a cartelei SIM. La iPad se mai livrează în pachet şi manualul cu instrucţiunile de folosire şu un certificat de autenticitate semnat de către James Caan şi Laban Roomes.

 

IPad3 de 16GB WiFi şi 4G, placat cu aur, de culoare albă sau neagră, este disponibil la preţul de 1.845 dolari, iar iPad 3 32GB WiFi şi 4G, disponibil în două culori: negru şi alb, are preţul de 2.020 dolari.  iPad 3 16GB WiFi şi 4G, placat cu aur roşu, disponibil numai în alb, are preţul de achiziţie stabilit la 1.940 dolari. Şi, în fine, iPad 3 16GB WiFi şi 4G, placat cu platină, este disponibil în alb şi negru, la preţul de 2.030 dolari.


Posturi similare: