Creatorii de modă se pregătesc de Anul Dragonului

Se pare că lumea bună a luat în serios pregătirile pentru sărbătoarea ce va fi prilejuită de intrarea în Anul Dragonului. Nu este obicei european, numeroase case de modă şi designeri cu prestigiu internaţional nu îşi permit să rateze asemenea oportunităţi de a-şi face publicitate şi chiar a vinde în serii limitate piese deosebite prin concepţie şi valoare artistică.

 

Altiplano Tourbillon Dragon Pocketwatch

Săptămânile trecute Piaget, un prestigios fabricant de ceasuri din Elveţia, a surprins prin lansarea unui senzaţional ceas de buzunar cu un imprimeu din smalţ în forma unui dragon. De fapt, în onoarea Anului Dragonului, designerul din Ţara Cantoanelor a lansat Colecţia Dragon şi Phoenix, iar ceasul a fost smălţuit cu mare precizie cu culoare de fond albă în faţă şi cu fond negru şi cu dragonul pe spate. Ceasul numit Altiplano Turbillon este încastrat în carcasă de aur alb de 18 carate şi cu monturi din bijuterii din aur alb, tot de 18 carate. Montura este înfrumuseţată cu 144 de diamante. Cadranul ceasului este din argint şi are o ideogramă uimitoare a dragonului. Dragonii de pe spatele ceasului sunt făcuţi din smalţ alb stratificat pe mai multe straturi cu grosimi diferite, ceea de le conferă senzaţia de material ştanţat. Comanda clientului pentru acest ceas este onorată în circa 40 de ore şi este predat împreună cu un lanţ din aur de 18 carate.  Va fi produs într-o serie limitată de numai 3 bucăţi.

 

Poşeta Versace - Anul dragonului

Un creator italian de modă, care nu mai are nevoie de prezentare, Versace, urmează acelaşi trend ca vecinii din Alpi, prin lansarea recentă a unei poşete încrustate cu bijuterii în formă de dragon. Poşeta de culoare neagră este decorată cu dragoni din aur formaţi din pietre preţioase şi cu întărituri din aur la fiecare milimetru. Poşeta Anul Dragonului de Versace este evident destinată numai pieţei asiatice şi creatorul itallian a ţinut să graveze distinct o etichetă cu următoarele cuvinte: „Anul Dragonului 2012”. Preţul unei poşete este de 31.800 de yuan, sau 5.000 de dolari, şi sunt disponibile numai 210 exemplare.

 

 

 

 

 


Posturi similare: