Smartphone 3D de la LG

După smartphone-ul 3D lansat anul trecut, care nu necesita folosirea ochelarilor 3D, LG a prezentat noul Optimus 3D Max în cadrul Mobile World Congress 2012 (MWC). Cu o tehnologie 3D performantă şi un design mai slim, noul LG Optimus 3D Max oferă o experienţă 3D completă şi reprezintă un pas înainte pentru sistemele 3D. Gadget-ul este un smartphone performant atât în modul 2D, cât şi în 3D. Transferul de date se face la o viteză superioară HSPA+ de 21 Mbps, iar funcţia LG Tag+ prin intermediul tehnologiei NFC (Near Field Communication) conferă beneficiarilor un plus de confort în utilizare. Beneficiile acestei funcţii includ schimbările automate ale setărilor, prin crearea unor „tag-uri” predefinite care sunt personalizate pentru anumite moduri precum „modul pentru maşină”, „modul pentru birou” sau „modul silenţios”. În funcţie de locaţie, tag-urile predefinite modifică automat setarea telefonului, inclusiv conexiunea Wi-Fi, bluetooth, GPS sau volumul sunetului. Alături de funcţiile inovative, utilizatorii vor beneficia în curând de funcţii adiţionale, care vor fi disponibile printr-un sistem specific, Maintenance Release, sau printr-o aplicaţie disponibilă pe LG SmartWorld.

 

Utilizatorii pot converti în 3D Google Earth, Google Maps sau alte itinerarii, folosind Convertorul 3D cu funcţii îmbunătăţite. Mai mult, fotografiile 3D sau filmele realizate cu Optimus 3D Max pot fi vizualizate într-un singur ecran în format 2D, prin utilizarea unei taste Hot Key poziţionată pe o latură a telefonului pentru a permite trecerea rapidă de la 2D la 3D. LG va continua să extindă conţinutul video, aplicaţiile şi jocurile compatibile cu Convertorul 3D disponibil în 3D Zone din LG SmartWorld.

 

Cu o grosime de doar 9.6 mm şi o greutate de 148 de grame, carcasa elegantă, metalică şi cu forme rotunde, Optimus 3D Max include icon-uri 3D în formă de cub, pe care utilizatorii le pot personaliza cu propriile fotografii. Un upgrade Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru versiunea Android 2.3 Gingerbread va fi disponibil la scurt timp după lansare.

 

 

 

 


Posturi similare: