Lumea bună a modei internaţionale a venit la Turda, la Wedding Fashion Moscow 2012
Rochie de mireasă

Sărbătoare mare la Turda sâmbătă, 17 martie, zi în care Casa de Modă Laura Olteanu a prezentat o colecţie de rochii de mireasă, denumită Bride Collection 2012. Evenimentul a fost completat de prezentarea unei alte colecţii de rochii, de seară de data aceasta, Evening Dresses 2012, iar cele două spectacole au avut loc la Russian Exhibition Center, cu ocazia evenimentului Wedding Fashion Moscow 2012.

 

La eveniment au fost prezentate ultimele produse, servicii, tehnologii şi direcţii din industria confecţiilor dedicate nunţilor. Wedding Fashion Moscow 2012 a durat trei zile, între 16 – 18 martie şi a înregistrat prezenţa a circa 12 mii de vizitatori. Între aceştia s-au regăsit agenţi, distribuitori şi cumpărători atent selectaţi. Invitaţii au fost aleşi dintr-o bază de 20.000 de contacte din Rusia, Ucraina, Bielorusia, Georgia, Armenia, Moldova, Kazakhstan, Turkmenistan şi Kirghizstan. O înregistrare a evenimentului puteţi urmări aici.

 

 

 

 

Rochii de mireasă bohemian romantic

În perioada amintită au expus, potrivit paginii web a Casei de Modă Laura Olteanu, între 180 şi 200 producători de profil din Rusia, Ucraina, Belarus, Austria, Germania, Olanda, Anglia, USA, Germania, Spania, Italia, Danemarca, Belgia, Cehia, Polonia, România, Moldova, Grecia, Israel şi Turcia. O sărbătoare a naţiunilor, cum vă spuneam. Din România au mai participat Cătălin Botezatu cu o colecţie de rochii haute couture, Ersa Atelier, cu o colecţie de rochii mireasă haute couture, Miau by Clara Rotescu, cu rochii de seară, Carla Brillianti, cu o spectaculoasă colecţie de bijuterii mireasă şi Diana Bisinicu, creatoare de bijuterii de nuntă.

 

Creaţiile casei de modă Laura Olteanu urmăresc linia haute couture glam şi sunt extrem de sofisticate datorită filosofiei după care este concepută fiecare piesă: „Too much is never enough”. De altfel, fiecare concept al acestei case de modă este atent prelucrată, la detaliu, începând cu materialele şi încheind cu accesorizarea finală.

 

Vă reamintim că aceeaşi creatoare de modă a lansat pe 29 ianuarie, la Hotel Hilton în Sibiu, colecţiile de rochii de mireasă şi rochii de seară 2012 – 2013. Presa naţională a prezentat descris prezentarea ca „singurul eveniment dedicat nunţilor de 5 stele”. De altfel, prezentarea Hilton Sibiu Wedding Day a avut un succes spectaculos.

Rochie de mireasă de lux


Posturi similare: