Cel mai bine plătite actriţe, despre succes

Plătite regeşte la Hollywood, în ţara tuturor posibilităţilor, câteva actriţe celebre ne vor dezvălui ce gânduri le mai frământă. Acestea… gândurile… au fost exprimate cu diferite ocazii, la evenimente mondene şi în interviuri acordate diferitelor mass-media din State. Să fii VIP poate fi un ţel nobil în viaţă, însă să te menţii VIP este până la urmă adevărata provocare.  Apropos, despre gânduri: unele sunt memorabile.

 

 

Sandra Bullock

Sandra Bullock: „Oamenii nu ştiu că acele persoane care de obicei lucrează cel mai mult nu sunt acele persoane care se află în faţa camerei. Când te „prinzi” şi îţi dai seama că aceşti oameni muncesc de două ori mai mult decât tine şi că au cantitate dublă de sarcini decât ai tu, şi tu eşti aceea care culege toate roadele… ei bine, asta îţi dă de gândit.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon: „Să fii din Sud şi blondă, nu este o combinaţie bună. Imediat ce te întâlneşti cu oameni, ei cred despre tine că nu eşti inteligentă.”

 

„Încrederea înseamnă totul în acest business.”

 

„Nu cred în perfecţiune. Nu cred că există aşa ceva. Însă, energia consumată pentru a aştepta ca lucrurile să devină minunate este o energie care perfectează.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cameron Diaz

Cameron Diaz: „Totul este un risc, apropos, în aceste zile. Fiecare film pe care îl faci este un risc. Nu există garanţie.”

 

„Cred că pentru tot ce faci, pentru tot ce realizezi trebuie să munceşti. Şi eu am muncit foarte mult în ultimii zece ani din viaţa mea, deci pot să vă spun că munca grea se plăteşte bine. Nu este numai un clişeu.”

 

„Tatăl meu obişnuia să îmi spună că dacă voi fi provocată la bătaie după orele de şcoală, să le spun că nu voi aştepta atât, fiindcă pot să le trag vreo două pe loc.”

 

 

 

 

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston: „Mi s-a spus să nu fac cinematografie din cauza frustrărilor. Oamenii mă întrebau dacă nu vreau un job normal şi o familie normală. Cred că ar fi fost o cale bună de urmat pentru mulţi oameni, însă eu am vrut să joc.”

 

„Încearcă să faci numai ce vrei tu să faci şi ce îţi spune să inima să faci.”

 

„În viaţă nu există regrete, numai lecţii.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker: „Poate că nu există momente potrivite, tipi potriviţi, răspunsuri corecte…. poate că doar trebuie să spui ce este în inima ta!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julia Roberts

Julia Roberts: „Aş vrea să subliniez că nu există numai mentori minunaţi care uneori reuşesc să ne modeleze viaţa. Uneori absenţa învăţătorilor minunaţi este cea care ne modelează viaţa şi fiind ignorat poţi fi la fel de bun pentru o persoană ca atunci când primeşti laude.”

 

„Sunt doar o persoană obişnuită care are un job extraordinar.”

 

 

 

 

 

 

 

Angelina Jolie

Angelina Jolie: „Dacă îi întrebi pe oameni ce au vrut dintotdeauna să facă, majoritatea îţi vor răspunde că încă nu au făcut acel lucru. Asta îmi frânge inima.”

 

„În timp ce alte fetiţe îşi doreau să fie mici balerine, eu îmi cam doream să fiu vampir.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drew Barrymore

Drew Barrymore: „Când lucrurile sunt perfecte, atunci trebuie să îţi faci cele mai multe griji.”

 

„Nu regret niciodată nimic. Fiindcă fiecare mic detaliu al vieţii te-a transformat în ceea ce eşti acum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meryl Streep

Meryl Streep: „Nu ştiu de ce nu urmăresc multe filme; abia ţin pasul cu treburile în care sunt prinşi prietenii mei. Nu există timp suficient pentru toate. ”

 

„Părerea mea despre temeri este că dacă le faci cunoscute s-ar putea să se adeverească. Sunt destul de superstiţioasă să cred asta.”


Posturi similare: