MLH a lansat noua colecţie de primăvară-vară 2012
Maria Lucia Hohan - creatoare de modă

Creatoarea de modă Maria Lucia Hohan a lansat în prima jumătate a lunii februarie noua colecţie de primăvară-vară 2012, colecţie în care sunt incluse şi numeroase rochii de seară unicate, foarte apreciate de starurile cinematografiei filmului din State. Piesele din colecţia nouă nu se abat de la stilul care a consacrat-o în moda internaţională pe creatoarea româncă: rochii simple, foarte senzuale, dar subtile şi viu colorate.

 

Croielile simple şi culorile speciale, în nuanţe de nude, movul, albul în tonuri vanilate, roşul sau verdele smarald, modelele pline de feminitate şi aura de misticism care le înconjoară, dar şi materialele preţioase, precum mătasea şi tulul, din care sunt confecţionate piesele noii colecţii, reprezintă atu-urile creatoarei de modă. În acelaşi timp, acestea sunt şi motivele pentru care rochiile concepute de Maria Lucia Hohan au atât de mare succes printre actriţele de la Hollywood.

 

Noua colecţie a fost lansată cu numai două săptămâni înaintea festivalului de decernare a premiilor Oscar, pe 6 februarie. Cu toate acestea, rochiile de seară ale designerului român au cucerit publicul prezent la eveniment. O rochie verde-smarald a Mariei Lucia Hohan a defilat pe covorul roşu, fiind purtată de Maria Menounos, o fermecătoare actriţă americană de origine greacă. Însă Menounos nu este prima care se desfată cu rochii exclusiviste create de româncă, ci se alătură unei întregi liste de vedete care au apreciat creaţiile creatoarei de modă cu studii de specialitate în Italia.

 

Alte vedete care au purtat creaţii ale MLH sunt Katherine Heigl, Stacy Keibler, Vanessa Hudgens, Kristin Cavallari etc. Acum, după festival, rochiile în stil grecesc ale MLH sunt la mare căutare, iar această nouă apariţie pe covorul roşu nu a făcut altceva decât să consacre valoarea designerului, un ambasador al României.

 

Maria Menounos pe covorul roşu în rochia MLH


Posturi similare: