Şase App-uri iPhone excelente care merită toţi banii
iPhone Apps

Într-o lume a aplicaţiilor iPhone gratuite, există câteva app-uri opţionale contra-cost, care sunt diferite de restul aplicaţiilor şi foarte utile. Vă vor oferi informaţii utile în funcţie de locaţie, activitatea derulată, sau vă vor îndruma pe un traseu optim. Nu vă faceţi griji, câteodată este bine să vă faceţi puţin de cap cu nişte lucruri cool, chiar extravagante, precum nişte aplicaţii iPhone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FlightTrack Pro

 

FlightTrack

Aţi privit vreodată pe geamul unui avion care zboară la sute de metri altitudine întrebându-vă pe unde sunteţi? Ei bine, cu numai 10 dolari puteţi opta pentru FlightTrack Pro, o aplicaţie care funcţionează în profil aeroplan, veţi avea posibilitatea să vizualizaţi o hartă în care va figura locaţia exactă a avionului cu care călătoriţi, cu ce viteză vă deplasaţi şi la ce înălţime faţă de sol. Dacă veţi mai răsfoi o pagină, puteţi căuta informaţii despre alte zboruri şi să cereţi detalii asupra acestor curse: asupra locaţiei şi la ce oră vor ateriza, presupunând că veţi dori să vă continuaţi călătoria cu un alt avion. Această aplicaţie mai are capacitatea de a notifica dacă se schimbă ora de îmbarcare, dacă zborul este amânat şi vă oferă şi o prognoză meteo a destinaţiei spre care vă îndreptaţi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nike+ GPS

 

Nike+GPS

De la maratonistul experimentat până la începătorul timid, toţi îşi doresc o aplicaţie care să înregistreze distanţa pe care au alergat-o cât timp sunt în mişcare, iar acest lucru este acum posibil cu un app ce utilizează tehnologia GPS şi costă numai 2 dolari. Prin introducerea înălţimii, greutăţii şi sexului în baza de date a aplicaţiei, veţi avea posibilitatea să personalizaţi anumite setări ce vă vor furniza date asupra obiceiurilor dvs. de alergare. Programul are opţiunea de a funcţiona pe baza a două caracteristici: pe timp, ori pe distanţa de alergare. De asemenea, mai are capacitatea de a se sincroniza cu lista iTunes şi să preseteze câteva setări ce vor permite să primiţi aplauze la sosire ori să accesaţi comentarii din partea antrenorului pe timpul alergării. Odată încheiată alergarea, aceasta va fi înregistrată în baza de date, într-o listă history, iar dacă optaţi ca turul dvs. să se sincronizeze cu website-ul Nike+, va memora străzile pe care aţi trecut şi vă va oferi o hartă pe care va fi subliniat traseul urmat pe timpul alergării.

 

 

 

 

DrinkTracker Breathalyzer

 

DrinkTracker Breathalyzer

Siguranţa este pe primul loc cu această aplicaţie. Este un fel de big brother al app-urilor iPhone, pentru că, la insignifiantul preţ de 2 dolari, această aplicaţie este capabilă să măsoare nivelul alcoolului din sânge, chiar în timp ce sunteţi la distracţie prin cluburi cu prietenii, presupunând că veţi actualiza corect informaţiile necesare pentru test: sexul, vârsta, înălţimea şi greutatea de care eraţi siguri că le aveţi înainte de a consuma băuturi. Cu ajutorul GPS-ului, via Google maps, utilizatorul va găsi uşor cea mai directă rută până la destinaţia următoare, ori va găsi cea mai apropiată staţie taxi, dacă va avea nevoie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipulator

 

Tipulator

Dacă nu vă pricepeţi la socoteli matematice, acest calculator poate fi la îndemâna dvs., pentru numai 1 dolar. Se poate folosi rapid şi uşor, chiar şi pentru cei care, să spunem, s-ar ascunde sub masă. Tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi venitul lunar în aplicaţie, selectaţi din meniu căsuţa PROCENT, iar aplicaţia va face toate calculele despre cât aţi cheltuit şi câţi bani mai aveţi în cont. Vă va afişa până şi suma totală pe care aţi cheltuit-o. Aplicaţia este potrivită şi pentru grupuri de persoane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PocketMoney

 

PocketMoney

Dacă aveţi un buget limitat şi nu vă puteţi încadra în el, poate că un app care se sincronizează cu toate dispozitivele electrice ale dvs. este soluţia perfectă, însă costă 5 dolari. Înregistrând manual toate cheltuielile dvs., această aplicaţie vă permite să urmăriţi tranzacţiile pe care le-aţi efectuat de pe toate conturile şi vă permite să vizualizaţi toate obiceiurile de a cheltui bani. Dispozitivul este capabil să creeze hărţi ale zonelor în care preferaţi să vă cheltuiţi banii şi vă va oferi soluţii de urmărire a bugetului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instapaper

 

Instapaper

Pentru situaţiile când veţi găsi ceva interesant de citit, dar nu aveţi timp chiar atunci pentru a citi, Instapaper vă va ajuta, la preţul de 5 dolari, desigur. Aplicaţia vă pemite să înregistraţi articolele într-o mapă, pentru ca să le citiţi mai târziu, cu un clic simplu, indiferent unde  vă aflaţi în acel moment. Cu ajutorul profilului offline, utilizatorii sunt acum capabili să citească articole publicate online fără conexiune la internet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Posturi similare: