Nokia ORO, esenţa stilului şi eleganţei
Nokia Oro - eleganţă şi stil

Nu oricine îşi permite un telefon ca acesta şi cu siguranţă trebuie să te ţină buzunarul ca să te gândeşti să îl cumperi. Vorbim acum despre telefonul Nokia ORO Light, un telefon mobil exclusivist cu ecran tactil, de o eleganţă deosebită datorită inserţiilor de aur de 18 carate. Acest telefon mobil este conceput pentru cei care apreciază luxul şi eleganţa discretă.

 

Nokia Oro este o ediţie limitată de telefoane mobile, care combină aurul de 18 carate, pielea prelucrată manual – de cea mai bună calitate şi o tastă Meniu din cristal de safir. Ecranul lui ORO este din sticlă AMOLED, cu diagonala de 3.5 inch, pentru a putea vizualiza filme la calitate HD şi pagini web complete.

 

Sunetul de calitate superioară este asigurat cu ajutorul unui set cu cască fără fir unic, premiat. Extrem de elegant şi compact, setul cu cască Bluetooth Nokia J este modelat din materiale de cea mai bună calitate, aur de 18 carate şi oţel inoxidabil sablat. În plus, designul intra-auricular, controlul automat al volumului şi funcţia de reducere a zgomotului asigură cea mai bună calitate audio în orice condiţii.

 

Puteţi folosi Nokia ORO de câte ori doriţi să realizaţi o fotografie – datorită camerei de 8 megapixeli veţi beneficia de rezultate excelente de fiecare dată. Cu funcţia de Video HD se pot înregistra filme la calitate HD incredibilă. Din galerie este foarte simplu să le împărtăşiţi prin e-mail sau să le încărcaţi direct pe Facebook şi Twitter.

 

Cele mai bune aplicaţii de pe piaţă sunt preinstalate pe Nokia Oro. Acestea includ aplicaţii pentru Facebook şi Twitter, dar şi hărţi, aplicaţii pentru afaceri şi multe altele. Şi acesta este numai începutul: în Magazinul Ovi există aplicaţii pentru orice, de la călătorii până la ultimele noutăţi din domeniul sănătăţii şi frumuseţii. Nokia Oro vă va ajuta să vă împărtăşiţi viaţa pe măsură ce o trăiţi.

 

 


Posturi similare: