Cinci produse pentru Anul Dragonului

În horoscopul chinezesc, 2012 este anul dragonului de apă – recunoscut pentru modul inteligent, calculat, în care ştie să îşi folosească puterea, acesta este unul din cele mai bune semne din zodiacul chinezesc. Toate acestea nu au fost trecute cu vedere nici de producătorii din segmentul luxury, care oferă pentru piaţa chineză produse tematice de ediţie specială.

 

 

Piaget Altiplano Tourbillon Dragon

 

Ceasul de buzunar al brand-ul luxury elveţian a fost îmbrăcat cu grijă în enamel cu fundal alb în partea frontală şi fundal negru cu dragoni în spate. Este placat cu aur alb de 18 carate, iar cadranul este ornat cu 144 briliante.

 

 

Versace Year of the Dragon

 

Anul Dragonului este celebrat şi în segmentul accesoriilor de modă: disponibile doar în Asia într-o serie limitată de 210 bucăţi, genţile negre sunt ornate cu dragoni bătuţi cu pietre preţioase şi accente aurii pe toată suprafaţa.

 

 

Vertu Signature Dragon Collection

 

Unităţile din ediţia specială a companiei de telefoane lux păstrează designul tradiţional Vertu însă se disting prin monograma unui dragon pe spatele carcasei. Toate cele trei variante – oţel inoxidabil şi smaralde, oţel negru şi rubine, respectiv aur cu diamante – sunt realizate manual.

 

 

Swarovski Crystal Golden Shine

 

În Feng Shui, dragonul simbolizează echilibrul şi aduce prosperitate şi protecţie. Swarovski pune la dispoziţia clienţilor o statuetă care măsoară 19.5 x 13.1 cm. Statueta este aşezată pe un piedestal de cristal pur pe care este inscripţionat numele zodiei în engleză şi în hieroglife tradiţionale chinezeşti.

           

 

 

Rolls-Royce Phantom Dragon

 

Creată de divizia de personalizare a companiei britanice, ediţia specială a modelului Phantom se distinge prin dragoni pictaţi în auriu care se regăsesc pe tetierele scaunelor sau pe planşa de bord. De asemenea, pragurile laterale sunt prevăzute cu inscripţia “Year of the Dragon 2012” iluminată cu ajutorul LED-urilor.


Posturi similare: