Conţinut şi formă în lumea sunetelor

Succesul mp3-player-elor iPod respectiv al telefoanelor mobile iPhone au remodelat complet piaţa dispozitivelor audio. Pe lângă mărcile tradiţionale, şi foarte multe branduri proaspăt fondate oferă „scule” pentru acest nou segment, cu ajutorul cărora muzica stocată pe gadget-urile de la Apple poate fi ascultată şi fără căşti, prin difuzoare. Iată trei dock-uri audio premium compatibile cu iPhone şi iPod, al căror sunet rivalizează cu cel al unor dispozitive mult mai voluminoase.

           

 

 

Bang & Olufsen BeoSound 8

Cu siguranţă dispozitivele Apple se remarcă în primul rând prin îmbinarea perfectă a tehnologiei cu un design de succes – aceeaşi filozofie fiind urmată şi de danezii de la Bang & Olufsen. Dock-ul audio BeoSound 8 este unul dintre cele mai bine vândute produse din portofoliul companiei, în special datorită sunetului incredibil, puterii de amplificare de 70 W, egalizatorului bas Adaptive Bass Linearisation (ABL), frecvenţei maxime 3300 Hz sau suportului de perete şi telecomenzii inclusă.

 

 

Bowers & Wilkins Zeppelin Air

Datorită formei sale, dispozitivul Bowers & Wilkins este mai mult decât un sistem audio performant, putând fi şi o piesă de rezistenţă în designul interior al unei locuinţe. Totuşi, cel mai important este că prin cele cinci difuzoare şi tot atâtea amplificatoare, dock-ul audio asigură o audiţie curată şi plăcută de la iPod, iPhone, iPad, sau chiar şi un computer cu iTunes. Abilitatea wireless incorporată permite ascultarea de dincolo de dock, permiţând emiterea de muzică cu tehnologia Apple AirPlay.

 

 

Bose SoundDock 10

Nume greu în industria sistemelor audio, Bose oferă mai multe produse destinate proprietarilor iPhone şi iPod, vârful de gamă fiind SoundDock 10. Ideal pentru petreceri, întâlniri sau pentru audiţiile personale, acesta vine cu tehnologia Bose Waveguide combinată cu un nou woofer, rezultatul fiind un sunet natural şi puternic de la profunzimea notelor joase ale basului până la claritatea notelor înalte ale vocii umane. Pe lângă intrarea auxiliară pentru conectarea telefonului, player-ului MP3 sau a altui sistem audio, SoundDock 10  poate fi cumpărat şi cu soclu Bluetooth opţional.


Posturi similare: