Pantofii-bijuterie Sergio Rossi, un cadou special de Crăciun

Sărbătorile se apropie, iar femeile devin din ce în ce mai preocupate în ceea ce priveşte ţinuta pe care o vor alege pentru petrecerea de Crăciun.

 

Pentru cele mai snoabe dintre petrecăreţe, o idee vine din partea designerului francez Sergio Rossi, care a lansat o colecţie specială de pantofi stilletto, acoperiţi cu foiţe din argint şi aur de 22 de carate. Versiunile exclusiviste ale încălţămintei “Cachet” au fost realizate cu ocazia celei de-a 10-a ediţii Art Basel din Miami, unul dintre cele mai importante evenimente din SUA dedicate artei, care se desfăşoară în perioada 1-4 decembrie. Realizaţi manual, pantofii-bijuterie cu design peep-toe semnaţi Sergio Rossi au aspectul pielii de crocodil şi sunt disponibili doar la comandă. Preţul unei perechi este 9.825 $.

 

Alături de renumiţii Christian Louboutin, Jimmy Choo si Manolo Blahnik, Sergio Rossi urcă pe podiumul celor mai apreciate branduri de încălţăminte de lux. Din 1999, designerul face parte din grupul Gucci, având în spate peste 60 ani de experienţă în confecţionarea pantofilor.

 

Sursa foto: highsnobette.com


Posturi similare: