Warning: Creating default object from empty value in /home/classro/public_html/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
“Dear Michael”, cartea de lux dedicată cântăreţului Michael Jackson « Class.ro – Publicatie online de lux si lifestyle, revista deluxe

“Dear Michael”, cartea de lux dedicată cântăreţului Michael Jackson

Dear Michael” este o carte de lux care nu ar trebui să lipsească din colecţia pasionaţilor de lectură şi muzică.

 

Editura Bungalow Publishing a lansat primul său volum de lux dedicat starului pop Michael Jackson, decedat la 25 iunie 2009. Fondatorii Bungalow Publishing, Marisa Garau şi Arjan van Woensel, şi-au propus să îmbine valoarea personajului cu creativitatea şi au imprimat pe coperta cărţii portretul lui Michael Jackson realizat din 3.000 de cristale Swarovski.

 

Lansată în ediţie limitată la doar 2.000 de exemplare, cartea beneficiază de un ambalaj la fel de special, realizat din lemn aromat de nuc, creat astfel încât să poată fi folosit şi ca piedestal de clienţii care doresc să expună volumul sub forma unui obiect decorativ. Cutia albă conţine şi o medalie inscripţionată cu numele “Michael Jackson”. În schimbul a 7.500 $, fanii vor primi această carte exclusivistă la crearea căreia a contribuit o echipă de specialişti formată din artizani, bijutieri, fotografi, graficieni şi designeri.

 

Michael Jackson, supranumit “Regele muzicii pop”, este recunoscut ca fiind cel mai de succes artist din toate timpurile şi înregistrat ca atare în Cartea Recordurilor. Viața personală a cântăreţului a generat numeroase controverse de-a lungul timpului, la fel şi înfățișarea lui, care a suferit modificări încă din anii ’70, pielea sa devenind tot mai albă.

 

Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie în 1993, însă ancheta penală a fost închisă din cauza lipsei de dovezi. Starul a fost căsătorit de două ori și este tatăl a trei copii. În 2005, Michael Jackson a fost judecat și găsit nevinovat de încă o acuzație de abuz sexual.

 

Artistul a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Medicul său personal, Conrad Murray, a fost pus sub acuzare şi găsit vinovat pentru decesul megastarului, deoarece i-a administrat acestuia un cocktail medicamentos care l-ar fi ucis. În urma unui proces încheiat de curând, Murray a fost condamnat la patru ani de închisoare.

 

Sursa foto: legendarymichaeljackson.nl

 


Posturi similare: