Brânza cu aur, delicatesa cinei festive de Sărbători

Reprezentanţii firmei Clawson Stilton, specializată pe brânzeturi, au conceput un nou sortiment de brânză, special pentru perioada sărbătorilor de iarnă, şi estimează că în mare parte produsul va fi vândut în afara ţării, ei fiind deja contactaţi pentru comenzi de un şeic renumit şi de un star pop celebru.

 

De ce ar fi această brânză “cireaşa de pe tort” a unei cine de Sărbători? Pentru că este cel mai scump astfel de produs britanic, o felie de 100 de grame costând în jur de 70 de euro, şi conţine bucăţele de aur comestibil. Brânza este de 67 de ori mai scumpă decât un sortiment obişnuit din această categorie.

 

„Ne-am propus să creăm ceva special, o brânză Stilton unică, pentru perioada Crăciunului. Puteţi vedea clar aurul în feliile de brânză şi vă puteţi da seama că nu am fost deloc zgârciţi. Este cea mai luxoasă brânză din Marea Britanie şi credem că o cantitate foarte mare va părăsi ţara înainte de Crăciun, judecând după solicitările pe care le avem”, a declarat Janice Breedon, purtătoarea de cuvânt a companiei Clawson.

 

Sursa foto: theworldsbestever.com


Posturi similare: