LG oferă cel mai bun televizor 3D

Cunoscută iniţial ca Gold Star, compania sud-coreeană LG a devenit treptat din producător de aparate de categorie de bază o renumită companie premium, cu numeroase inovaţii importante în lumea gadget-urilor. Fapt dovedit şi de numeroasele premii şi distincţii adjudecate de produsele LG, printre ultimele numărându-se verdictul specialiştilor de la PC World, care au analizat cele mai performante televizoare 3D ale momentului. Ei au considerat că cel mai bun televizor 3D al anului 2011 este modelul LG LW6500.

 

Televizorul 3D LG LW6500, premiat de PC World

 

Conform redactorilor celei mai prestigioase reviste globale de computere, anul acesta este deja disponibil mult mai mult conţinut 3D decât anul trecut, când vizionarea 3D de fapt se reducea la câteva transmisii şi la discuri Blu-ray 3D. Majoritatea televizoarelor cu tehnologie 3D incorporată sunt mult mai uşor de privit pentru ochi. Pentru a produce imaginea 3D, tehnologia de anul trecut se baza pe ochelarii 3D activi, ochelari care au displăcut foarte multor utilizatori, fiind grei, scumpi, respectiv provocând des dureri de cap şi de ochi. Tehnologia s-a îmbunătăţit simţitor, iar recent au apărut ochelarii 3D polarizaţi care folosesc aceeaşi lumină ca ochelarii 3D de cinematograf. LG şi Vizio sunt singurii producători mari care au produs ochelarii 3D polarizaţi (LG continuă să comercializeze şi ochelari 3D activi).

 

Televizorul LW6500 de la LG, cu diagonală de 42 inci şi conversie 2D/3D vine în pachet cu cinci perechi de ochelari 3D polarizaţi. Aceştia au o greutate de 16 grame, nu încorporează componente electrice, ceea ce înseamnă că nu emit unde electromagnetice şi nu necesită încărcare.


Posturi similare: